0%
24 december 2023

Kerstavond met Brace en Numidia

Brace nodigt je uit op kerstavond, a.s. 24 december, in de Koepel! Een unieke avond, want deze voormalige gevangenis is voor Brace een hele bijzondere plek. Eenmalig deelt hij zijn verhaal in vorm van een muzikale, akoestische voorstelling in de ex-gevangenisvleugel waar hij negen maanden vastzat. Wat heeft deze periode hem gekost, en wat heeft het hem gebracht? Hij krijgt muzikaal gezelschap van Numidia, de zangeres die recent Nederland veroverde met haar inbreng in het programma ‘Beste Zangers’.

In 2010 verruilde Brace een leven als gevierde jongen, met altijd feestjes, boekingen, succes, voor een cel van 2,5 bij 5 meter. Hij voelde zich klein en kwetsbaar en kwam in een wereld zonder vrijheid. Om zes uur ’s avond valt je celdeur met een klap in het slot, en om kwart voor negen 's avonds bekijkt een bewaarder je nog eens door een luikje. Daarna ben je helemaal alleen.

Deze bijzondere kerstavond gaat over duisternis, maar vooral ook over licht.
Brace heeft zelf zijn leven alweer jaren op de rails. Hij kwam recent in de compleet verbouwde gevangenis terug en het raakte hem. In verwondering liep hij rond. Dat een omgeving waarin hij zelf vast heeft gezeten een plek kon worden waar bedrijven uit de grond worden gestampt, waar studenten rondlopen, waar je naar de film kunt gaan. En wilde graag, juist op deze plek, zijn verhaal vertellen. In een bijzondere show, met veel verhalen en nog meer muziek. Hier kun je delen in de warmte, op een ongetwijfeld onvergetelijke avond. We hopen dat zijn verhaal je inspireert en raakt.

Praktische informatie

Datum: zondag 24 december

Tijd: Aanvang: 20.00u // Show: 21.00u

Tickets: kerstkoepel.ticksz.com

Deze gastprogrammering is mede mogelijk gemaakt dankzij CV Open de Koepel, stichting CultuurKoepel en Cupola XS

De echte kerstgedachte -- in een voormalige gevangenis!

Op kerstavond, zondag 24 december, tovert Brace de Koepel in Haarlem om in een unieke kerstshow. Wat velen misschien niet weten, is dat Brace hier een aantal jaar geleden zelf in de cel zat. Nu nodigt hij je uit om hier een intiem theaterconcert bij te wonen dat hij samen met Numidia, bekend van 'Beste Zangers'.

Omdat het een non-profit evenement is, zijn er ‘Feel Good VIP Tafels’ beschikbaar als sponsor mogelijkheid. Deze tafels zijn geschikt voor groepen t/m 8 gasten en krijgen naast een welkom gebaar van twee flessen bubbels alcohol en/of non alcohol, tafelwater & fingerfood ook bediening aan tafel tijdens de show. Door een Feel Good VIP Tafel af te nemen, sponsor je het evenement mee én schenk je indirect vier tickets aan fans van Brace & Numidia die anders niet in de financiële gelegenheid zouden zijn om aanwezig te zijn. Bij elke afgenomen tafel schenkt Stichting CultuurKoepel Haarlem namelijk vier kaartjes.

Praktische informatie
  • Feel Good VIP Tafel tot 8 personen
  • Inclusief 2 flessen bubbels (alcohol & non alcohol) + hapjes tijdens de show
  • Inclusief vier gesponsorde tickets voor fans die anders anders geen kaartjes zouden kunnen betalen.
  • Sponsorgelegenheid, uiteraard ook op factuur mogelijk

 

Prijs: 850,= exclusief 21% BTW